Пропонуємо безкоштовну курʼєрську доставку: ми заберемо вашу техніку і відремонтуємо.
Як скинути налаштування маршрутизатора Starlink до заводських?
logo

Як скинути налаштування маршрутизатора Starlink до заводських?

  • 16:35

Іноді технологія не працює так, як ми хотіли б. Starlink не є винятком з цього правила, що означає, що з часом вам може знадобитися скинути систему до заводських налаштувань.

Коли потрібно скинути налаштування маршрутизатора?

Є кілька причин, чому може бути доцільним скинути налаштування маршрутизатора. По-перше, ви можете зіткнутися з технічними проблемами, які впливають на вашу можливість підключитися до Інтернету. Виконання скидання заводських налаштувань часто рекомендується для усунення будь-яких проблем з програмним забезпеченням, які можуть виникнути через оновлення прошивки та інше. По-друге, також рекомендується скинути налаштування обладнання, коли ви вирішуєте продати свій комплект та передати право власності іншій особі. По-третє, якщо ви хочете вимкнути режим Bypass, який дозволяє користувачам деактивувати бездротову функціональність, то також потрібно виконати скидання заводських налаштувань. Нарешті, якщо ви забули пароль від Wi-Fi, то скидання до заводських налаштувань буде вашою єдиною опцією.

Як скинути налаштування маршрутизатора Starlink до заводських?

На щастя, скидання маршрутизатора Starlink є досить простим і весь процес складається всього з чотирьох кроків.

1. Знайдіть ваш маршрутизатор

Оскільки вам потрібно отримати доступ до шнура живлення вашого маршрутизатора та розетки, переконайтеся, що ви знаходитеся там, де він фізично розташований.

2. Виконайте послідовність перезавантаження живлення

Вимкніть і включіть маршрутизатор шість разів. Кожного разу вам потрібно буде зачекати кілька секунд, щоб система визнала, що ви ініціюєте скидання.

Для цього просто від'єднайте шнур живлення маршрутизатора (кабель, розташований внизу справа) і поверніть його назад, після того як ви достатньо довго почекали.

3. Підтвердіть скидання

Після того, як ви виконали послідовність перезавантаження живлення, системі потрібно буде кілька хвилин, щоб завантажитися.

Більше того, ваші старі налаштування, зокрема назва мережі, пароль та пов'язані налаштування, зникнуть як частина скидання.

На їх місці ви знайдете початкове Wi-Fi-з'єднання, яке буде названо STARLINK або STINKY.

4. Створіть нову Wi-Fi мережу

Останній і необов'язковий крок - налаштувати вашу перезавантажену Wi-Fi-мережу. Просто підключіться до STARLINK або STINKY за допомогою свого телефону.

Після цього відкрийте додаток Starlink, де вам запропонують змінити назву початкового з'єднання та створити новий пароль.

Для скидання оригінальної стандартної круглої "Dishy", процес ще простіший. Просто натисніть кнопку, розташовану знизу маршрутизатора, поки маленький світлодіод поруч з нею не стане синім. Потім відпустіть кнопку. Все, що вам потрібно зробити - це зачекати кілька секунд, поки він знову не завантажиться. Ще раз, у вас буде можливість підключитися до стандартної мережі STARLINK або STINKY і встановити своє власне ім'я та пароль після.

Перезавантаження системи Starlink

Якщо ви не стикаєтесь з жодною з вищезгаданих проблем, тоді просте перезавантаження системи може бути достатньо. Існують дві опції для перезавантаження вашого комплекту Starlink.

Опція 1

Спочатку відкрийте офіційний мобільний додаток Starlink. Перейдіть до 'Settings' -> 'Advanced' -> натисніть на 'Reboot Starlink', щоб почати процес. Зачекайте кілька хвилин, поки ваша система не відновить роботу.

Опція 2

Перейдіть туди, де розташований ваш маршрутизатор, і від'єднайте кабель живлення від мережі. Знову зачекайте кілька хвилин і підключіть його знову.

Ваша антена і маршрутизатор перезавантажаться. Іноді ваша антена може навіть рухатися, коли вона знову підключається до найближчого супутника над вами.

Висновок

Виконання заводського скидання вашого маршрутизатора Starlink – це простий процес, який може допомогти вирішити технічні проблеми, пов'язані з вашим з'єднанням з Інтернетом, або просто дозволити вам оновити налаштування Wi-Fi. Завжди пам'ятайте, що після заводського скидання всі ваші поточні налаштування будуть видалені, тому переконайтеся, що ви зберегли всю важливу інформацію перед початком процесу.

 

Оставить отзыв

Чтобы оставлять комментарии Вы должны авторизоваться или зарегистрироваться на сайте